Børnehospice
Lukashuset

Case

En musikløsning til et børnehospice skal favne mange følelser - døgnet rundt

I 2015 åbnede Lukaset i Hellerup, der er Danmarks første og eneste børne- og ungehospice. Når børn og unge får en livstruende sygdom, bliver hele familien ramt. I Lukashuset er det derfor både det syge barn, forældre og søskende, der tilbydes lindring og aflastning.

 

At få en god musikløsning var en høj prioritet for Lukashuset, der ønsker at skabe et så hjemligt og omsorgsfuldt miljø som muligt.


 

Udklip7.JPG

I samarbejde med:

Hvad består løsningen af?
check1.png

Rådgivning omkring valg af hardware, den fysiske opsætning og implementering i hverdagen med undervisning af personalet.

check1.png

Adgang til musikprogram via ipad med skræddersyet musik katalog heriblandt en døgnstyret radiokanal.

check1.png

Kombineret løsning med både fast installation i opholdsrum samt en mobil løsning, der giver forældre adgang til musikken på deres eget mobile device.

ipad barsel.png

"Vi er et hus, der er præget af, hvilke familier, der er her, og hvordan de har det. Nogle gange er der meget gang i den, og andre gange er der meget stille. Vi kører på alle følelser: glæde, sorg, vrede, frustration, små lykkelige stunder, hvor det hele bare klapper den dag. Musikken bliver brugt forskelligt, for det er en stemningsgiver, som vi kan bruge aktivt."

- Ane Riisfeldt

Sygeplejerske

"De fleste kan være med på den musik, som Sound Aid har valgt at bruge. Den kan åbne op for følelser og tanker, hvis man ønsker det, og er ikke opmærksomhedskrævende."

- Ane Riisfeldt
Sygeplejerske

Vil du høre mere ?

Lad os tage en snak om jeres projekt.

2031994-200.png

Ring til os

184582-200.png

Skriv til os

Hør eksempler på musikken
 
- få et indblik i musikløsningens anvendelse og virkning