top of page

Musikløsning til
fødsel og barsel

Nyt musikprogram til fødsel og barsel   

Dette program er bygget op af 12 musiklister, som understøtter faserne omkring fødslen samt tiden umiddelbart efter, hvor både forældrene  og barn har behov for roligt nærvær og søvn.

Forskning, såvel som utallige erfaringer peger på, hvordan musik kan spille en vigtig rolle i forbindelse med fødsler. Musik kan virke både angstdæmpende og smertelindrende, og kan samtidig aktivere styrke og indre ro, hos kvinder der skal føde.

Løsningen er udviklet i samarbejde med fødeafsnittet i Herning, hvor det netop nu testes mhp. implementering som fast tilbud.


 

aaa.jpg
Dette Sound Aid musikprogram er designet til at skabe ro, tryghed og styrke både før, under og efter fødslen.
aaa.jpg
FØD2.png
FØD4.jpg
FØD3.png

Musik under fødslen

Unikt lydmiljø til baby

Til barselstiden

"Det har virkelig potentiale til at hjælpe forældrene med noget af det, de har så meget brug for: at være i kontakt med sig selv - også når tvivlen, fortvivlelsen, uoverskueligheden og udmattelsen har tag i dem - og være med til at forebygge at de havner der."

- Marianne Ravn
Jordemoder, Herning Hospital

Hør sammendrag af musikprogram
 
- få indblik i de 12 musiklister, der støtter før, under og efter fødslen
Se uddrag af brochure 
Musikprogram blev designet unikt til
at understøtte sansebaseret fødemiljø

Et fødemiljø, som opleves trygt og hjemligt, stimulerer produktionen af det ve-stimulerende hormon oxytocin hos den fødende – og understøtter derved hurtigere fødsler med færre komplikationer.

Med det afsæt har man på sygehuset i Herning nytænkt fødestuen, hvor de enkelte par har mulighed for at tilpasse stemningen i rummet i form af lyd, lys og billeder, så det skaber mest ro og tryghed for dem.

Det nye koncept har været en stor succes, og implementeres både herhjemme og flere steder i udlandet.

modos4.jpg
xyz.png
Hvad siger forskningen?
 
Vi har samlet noget af den vigtigste forskning samt relevante videnskabelige og populære artikler indenfor dette område.
Vil du høre mere ?

Lad os tage en snak om jeres projekt.

2031994-200.png

Ring til os

184582-200.png

Skriv til os

bottom of page